Skip to main content
Introductie

Iconische verhalen

By november 1, 2021juli 20th, 2023No Comments

Hi, wij zijn Nicole, Gigi en Ursula. Icons.

Wij hebben één grote gemene deler: de innerlijke rijkdom, de passie, focus en het doorzettingsvermogen om onze persoonlijkheid zó in te zetten, dat wij het maximale uit onszelf en onze omgeving halen.

Gigi is onze artistieke vrije ziel, de reiziger, onverwoestbaar in weer en wind.

Nicole is de ondernemer, oplossingsgericht, spiritueel met 1 voet vast aan de grond.

Ursula, onze pittige topmanager – Business #1st. En dat valt prima te combineren met andere zaken…

Welkom, ga je mee, samen op reis?

We prikkelen je met verhalen en helpen je herinneringen naar boven te halen over je eigen ondeugende, uitdagende en leerzame ervaringen. Die je stap voor stap hebben geholpen om te komen waar je nu bent.

Vertel eens…. na ieder verhaal die vraag. Door je verhalen te delen, door naar elkaar te luisteren, ontdekken we elkaars mooiste plekken, elkaars kracht, blijven we leren van elkaar.

Deze verhalen zijn speciaal voor jou bedoeld. Ja mannen, ook voor jullie!

Want jij durft je bloot te geven, keihard te werken en risico’s te nemen. Verandert mee in de tijd en vindt jezelf opnieuw uit, gedreven door passie of noodzaak. Wat de uitkomst van je keuze ook is, jij neemt verantwoordelijkheid voor de stappen die je zet. Voor de sporen die je achterlaat. Je levenservaring vormt je, een school waar geen boek of blauwdruk voor geschreven is. Zo maak jij de weg vrij naar onbegrensde mogelijkheden.

Liefs van

Gigi

Nicole

Ursula