I am ICON

ICON, als jij er bent dan begint de lucht te tintelen en te stralen. Je boeit, verwart en betovert met je verhalen, je scherpe mening, je elegantie en je ontwapenende humor. ICON, jij bent …. altijd in beweging, omgeven door licht.

I am ICON, wie ben jij?

Gigi – kunstenares

Hi, ik ben Gigi – kunstenares. De sterke, veerkrachtige, vrijgevochten wereldreiziger. Ik hou ervan om jou te vermaken met mijn avonturen. Mijn onbegrensde sensualiteit mag dan aantrekkelijk voor je zijn maar kijk uit, kom niet te dicht bij me, want m’n scherpe randje kan je verwonden. Ik draag oogverblindend Yves Saint Laurent.

Nicole – Sociaal ondernemer

Ik ben Nicole – sociaal ondernemer. Ondeugend en grappig. Mijn speelse, snelle brein bewandelt razendsnel allerlei ‘kleurrijke paden’. Dat zorgt voor verrassende ontmoetingen die me de kans bieden om anderen te laten groeien. Zo maken we met elkaar de wereld mooier. Ik durf het aan… daarom draag ik Gucci.

“Business #1” Ursula

Hier ben ik, ‘Business #1‘ Ursula. Met mijn rauwe, ongetemde karakter ben ik een soort buitenaardse natuurkracht. Ongefilterd, rechtvaardig, energiek en altijd trouw aan mezelf. Ik weet als geen ander het zakelijke met het zinnelijke te combineren. Wat ik draag? Chanel. What else?

Wie hoort bij jou: Gigi, Nicole, Ursula?

Materiaal

Gigi, Nicole en Ursula zijn gegoten in neolith en gekleurd met acryl lak. Afmeting: 24 cm hoog. De ICONS klimmen tegen steen (o.a. albast, serpentijn, marmer) of tegen een stang van metaal of plexiglas.

Alles kan

Wil je je eigen ICON, uitgevoerd in brons? Of wil je jouw lievelingskleur voor het jurkje? Alles is mogelijk! Neem gerust contact met me op.

Prijs

Prijs op aanvraag

Hé ICON, ga je met ons mee, samen op reis?

Hi, wij zijn Gigi, Nicole en Ursula. Wij zijn een ICON, net zoals jij!

Gigi is onze kunstenaar, de artistieke vrije ziel voor wie het leven onbegrensd is.
Nicole is onze ondernemer met het sociale hart. Samen met haar wordt de wereld mooier.
Ursula is onze pittige topmanager. En dat valt prima te combineren met andere zaken…

Wij ICONs hebben iets speciaals: de innerlijke rijkdom, de passie, focus en het doorzettingsvermogen om onze persoonlijkheid zó in te zetten, dat wij het maximale uit onszelf èn uit onze omgeving halen. Jij durft je bloot te geven, keihard te werken en risico’s te nemen. Jij verandert mee in de tijd en vindt jezelf steeds opnieuw uit, omdat je het wilt, of omdat het noodzakelijk is. Wat de uitkomst van je keuze ook is, jij neemt verantwoordelijkheid voor de stappen die je zet, voor de sporen die je achterlaat. Je levenservaring vormt je. Dat is een scholing waar geen boek of blauwdruk voor geschreven is. Zo open jij de deuren naar onbegrensde mogelijkheden.

Verhalen
We prikkelen je met verhalen en helpen je herinneringen naar boven te halen, over je eigen ondeugende, uitdagende en leerzame ervaringen. Die je stap voor stap hebben geholpen om te komen waar je nu bent.

Vertel eens…. na ieder verhaal die vraag. Door die te delen, door naar elkaar te luisteren, ontdekken we elkaars mooiste plekken, elkaars kracht, blijven we leren van elkaar.

Liefs,

Gigi, Nicole en Ursula.

Filter

Introductie

Iconische verhalen

Hi, wij zijn Nicole, Gigi en Ursula. Icons. Wij hebben één grote gemene deler: de innerlijke rijkdom, de passie, focus…
Gigi

Hoeveel gezichten heb jij?

Hi, ik ben Gigi. ‘k Vertel je graag iets over mijzelf en mijn achtergrond. Ik ben beeldend kunstenaar. Creatie is…
Gigi

‘Redelijk’ of ‘onredelijk’ succesvol

Museum of Modern Art in New York: prestigieus, wereldberoemd en ik geef er les. Voor mij start ieder lesseizoen met…
Gigi

Een hondenleven

Ik hou zielsveel van mijn partner. Zijn naam is Percy en ik heb hem ontmoet tijdens een skivakantie in Zwitserland.…
Gigi

De magie van ‘Magic’

Als beginnend beeldend kunstenaar heb ik veel bijbaantjes gehad om rond te komen en om m’n werk af te kunnen…
Gigi

If I were a rich man

Yaba diba daba daba daba diba daba dum! (Fiddler on the roof, 1964) Creatief? Zakelijk? Geen idee waar het zwaartepunt…
Gigi

Olé Torero!

Het was een vurig liefdesavontuur met mijn Madrileense stierenvechter. De discussies waren met name verhit als we het thema ‘stierengevecht…
Gigi

De lichaamsdelen die er echt toe doen

‘Waarom maak jij altijd grote billen en borsten en geen hoofd?’ Elke dag krijg ik vragen over mijn werk. Mijn…
Nicole

Ik zie jou

Voor wie me niet kent gaat de innerlijke thermometer bij het noemen van mijn naam, ‘Nicole’, een aantal graden omlaag.…
Nicole

It’s all about me… is it?

Forbes magazine wilde een serie interviews met markante kopstukken. Nou ben ik, Nicole, iemand die opvalt als ondernemer in de…
Nicole

Jagen, een levensstijl

In mijn pubertijd zag ik eruit als een jongen: 1-meter-85, mager, slungelig, een transparante grijs-blauwe huidskleur met een gloeiend pukkelig…
Nicole

State of Independence                                                                 

(Donna Summer, 1982)   Gigi en ik kennen elkaar al heel erg lang. Ze zat hoog in de pikorder, wonderschoon,…
Nicole

You Gotta Walk and Don’t Look Back

(Peter Tosh & Mick Jagger, 1978)   (De telefoon gaat) ‘Niet opnemen!’ ‘Doe niet zo raar.’ ‘Ik ben er niet!’…
Nicole

Wakker worden en scherp blijven!

Als manager ben ik altijd bezig met m’n team, maar ook met de individuen daarin en met hun talenten. Je…
Nicole

Takin’ care of business

(Bachman-Turner Overdrive, 1973) In het zakenleven kan any moment een crisis uitbreken. Hoe je dan tegenslag razendsnel omzet in een…
Nicole

Niets is wat het lijkt….

Ik ken één van de meest gerespecteerde en gevreesde news anchors in Washington D.C. Een blonde moslima. Zij vast in…
Ursula

Shaken, not stirred

Ik ben Ursula, beter bekend als Zenobia, de krijger-koningin, geroemd om mijn integriteit en genade. Ik ben de pittigste van…
Ursula

Vorstelijk genieten

Een enorme opdracht in de wacht slepen, dat was het doel van mijn reis naar Saoedi-Arabië. Ik mocht zelfs aanzitten…
Ursula

Potentieel of Potent?

Goedemorgen studenten, mijn naam is Ursula en ik wil jullie graag met mijn praktijkwijsheid informeren en entertainen. Vraagstelling: Hoe behaal…
Ursula

Oogjes dicht en snaveltjes toe…

Mijn vriendin Nicole ziet er net zo braaf uit als de opgeschoren koningspoedels die paraderen in het Vondelpark. Maar niets…
Ursula

My Kingdom for a horse… a blonde one please

(Richard III, William Shakespeare, 1593)   Na mijn afstuderen begon ik als marketing-trainee bij Pepsi-Cola in Madrid. Ik logeerde bij…
Ursula

De Lonely Planet zij met ons

Hoe komt het toch dat een burn-out steeds op de loer licht? Te weinig slaap of juist te veel ontspanning?…
Ursula

Er zijn van die momenten dat je je tanden moet laten zien

Voordat ik recruiter werd, heb ik een aantal jaren in Spanje gewoond en gewerkt. Mijn vurige, trotse karakter sluit... naadloos…
Ursula

Proud to be fout!

Je ziet het in documentaires op tv, op straat, op het strand, in de kerk, op het rugby-veld, op Wall…